gasztroalbi 2013.07.06. 18:07

Kezdetek

Ez a blog nem arról fog szólni, hogyan készítsünk luxuskörülmények között sznob kajákat. Mindössze egy rezsó áll rendekezésre, ezzel is be szeretném bizonyítani, hogy emberi áron, ilyen körülmények között is lehet, finomat jót készíteni anélkül, hogy kókuszchipszet reszelnénk konyhai robotgéppel, mert a kókuszreszelék túl száraz... (Ezt egy ismert hölgy műsorában láttam és elszomorít, hogy a főzéssel kapcsolatos műsorok mennyire el vannak szállva maguktól, ez az átlag embernek megfizethetetlen.) Egy egyetemista lány vagyok, és ezek az én receptjeim. :)Képernyőfotó 2013-07-06 - 18.05.50.png

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroalbi.blog.hu/api/trackback/id/tr835393755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása